Om oss

John Haugen AS ble etablert i 1956 av John Haugen. I dag er det sønnen Morten som er daglig leder av bedriften med 14 ansatte. Helt siden starten har vi alltid levert høy kvalitet på samtlige produkter. Etter femti år i bransjen blomstrer firmaet og våre gode produkter mottar stadig priser og utmerkelser i både inn- og utland.

Siden 1986 har vi for det meste vært leverandør til storhusholdningskunder. Vi opplever stadig en økning i antall leveranser og vår kundekrets vokser for hvert år som går. Selv om vi er stolte av produktspekteret vi allerede har, jobber vi stadig med produktutvikling for å lage enda bedre og flere spennende produkter.

Vi er totalleverandør av kjøttprodukter til storhusholdningsmarkedet. Vi lager pølser, karbonader, kjøttkaker og andre produkter etter gode gamle oppskrifter.

John Haugen AS består av fagfolk som vet å bearbeide råvarerne på en riktig måte for å komme frem til smakfulle sluttprodukter. Vi har en jordnær produksjon og kort beslutningsvei, noe som gjør at vi kan utvikle spesielle nisjeprodukter med konkurransedyktige priser. Vi leverer blant annet «spesialbestilte» pølser til Godtlevert.no. Pølsene inneholder mer kjøtt, sammenlignet med «vanlige» pølser kjøpt i matvarebutikken.